Brink filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danske kvalitetsfiltre til Brink
ventilationsanlæg. Brink er en udvikler og producent af ventilationsanlæg med varmegenvinding.

Alle vores Brink filtre er produceret i vores egen produktion i Farum og overholder alle Brinks foreskrifter. Brink filtre fra Filterhuset er ISO 16890 godkendt, så du altid får de bedste filtre, tidligere nævnt som EN 779.

Du kan derfor også være sikker på, at de vil passe perfekt ind i dit anlæg uden behov for tilpasning. 

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Brink filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal montere i dit Brink ventilationsanlæg afhænger helt af dine ønsker og krav. Der findes flere filtertyper til Brink, som filtrerer forskellige partikelstørrelser fra. Vi anbefaler som udgangspunkt altid, at du monterer et finere filter i dit anlæg som f.eks. vores Pollenfilter. Det vil hjælpe med at holde dit indeklima rent, sundt og fri for helbredsskadelige partikler. 

Dit Brink anlæg har oprindeligt haft et Standardfilter monteret i anlægget.
Dette betyder ikke, at du også skal anvende dette filter, når du selv skal skifte dine filtre. Et Standardfilter opfylder nemlig kun de tekniske krav for anlægget, og vil derfor kun holde anlægget fri for synligt støv og snavs, så det ikke går i stykker. Et Standardfilter hjælper med andre ord ikke til at holde dit indeklima rent.

Vi anbefaler, at du monterer det fine filter på indsugningssiden i dit anlæg. Det er altså her luften udefra kommer ind i boligen. På udsugningssiden kan du med fordel nøjes med at montere et Standardfilter, for at holde anlægget kørende.