Venmar filter

Filterhuset fører danske filtre til Venmar ventilationsanlæg. Vores filtre er produceret i Farum i vores egen produktion. Filtermediet er i høj kvalitet, og du kan let og enkelt skifte dine egne filtre selv, når behovet opstår.

Venmar filtre fra Filterhuset er ISO 16890-certificerede hvilket sikrer, at dit filter lever op til standarden. Tidligere kendt som EN 779 standard. 

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Venmar filterskift

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du skifter dine Venmar filtre hver 3. måned. Dette vil sikre, at dit anlæg fungerer optimalt, og at der ikke sætter sig støv og snavs fast i anlægget. 

Vi anbefaler dog, at du løbende tjekker dine filtre og dit anlæg for at sikre, at filtreringen fungerer optimalt. Er din bolig placeret tæt på en stor forureningskilde, bør du overveje at skifte dit filter hyppigere.