Dyrholm Boligvent filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af kvalitetsfiltre til dit Dyrholm Boligvent ventilationsanlæg. Alle filtrene er produceret i vores egen produktion i Farum og altid i henhold til Dyrholm Boligvents forskrifter. Derfor kan du altid være sikker på, at vores filtre passer perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Med et ISO 16890 standard filter fra Filterhuset, sikrer vi, at dine filtre lever op til standarden, tidligere kendt som EN 779. 

Alle vores Dyrholm Boligvent filtre er lette at udskifte selv. Du kan derfor bestille filtre, når behovet opstår og hurtigt og enkelt skifte filtrene selv.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Dyrholm Boligvent filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal montere i dit Dyrholm Boligvent anlæg afhænger af, hvad dine ønsker og krav er til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper, der passer til Dyrholm Boligvent ventilationsanlæg, og du kan derfor frit vælge dét filter, der passer bedst til dine behov. 

Vores Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Dyrholm Boligvent ventilationsanlæg er fri for støv og snavs. Vælger du et af vores finere filtre som f.eks. et Pollenfilter, vil du udover støv og snavs også filtrere de bittesmå skadelige partikler fra og på den måde holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter på indsugningssiden i dit Dyrholm Boligvent anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at sætte et Standardfilter, da det blot skal hjælpe med at holde anlægget fri for støv og snavs, så det holder sig kørende længere.