Fresh Ventilation filter

Hos Filterhuset finder du kvalitetsfiltre til dit Fresh ventilationsanlæg. Vores filtre er lette at skifte selv, og du kan bestille efter behov eller forudbestille et antal, så du er klar til filterskift, så snart dit anlæg beder om det.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Fresh Ventilation filter skal jeg vælge?

Vi har et stort udvalg af filtertyper til ventilationsanlæg. Så hvilken filtertype, du ønsker at montere i dit anlæg, afhænger af, hvilke krav og ønsker du har til indeklimaet i din bolig. 

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vores finere filtre som f.eks. Pollenfilteret vil udover støv og snavs også filtrere de bittesmå skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter på indsugningssiden i dit Fresh Ventilation anlæg, der vil holde dit indeklima rent. På udsugningssiden kan du nøjes med at sætte et Standardfilter, som kan hjælpe med at holde anlægget fri for støv og snavs, så det holder sig kørende længere. Du kan med fordel anvende et Pollenfiltersæt.