HESS filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af HESS filtre til dit Hess ventilationsanlæg. Vores Hess filtre er udviklet og produceret i Danmark efter HESS' forskrifter og mål. På den måde kan du altid være sikker på, at dit Hess filter passer perfekt ind i dit anlæg. 

Vores filtre er lette at udskifte selv. Du kan derfor hurtigt og enkelt bestille og skifte dine filtre selv med filtre fra Filterhuset.

Vores HESS filtre er ISO 16890 godkendte filtre, der tidligere var kendt som EN 779 standard. Filterhuset sikre den bedste kvalitet til dig og din bolig. 

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket HESS filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du vælger at montere i dit Hess anlæg afhænger af dine behov. Døjer du med lugtgener fra f.eks. naboens brændeovn, trafikos eller industri, så kan du med fordel placere et Kulfilter under dit partikelfilter. Vores kulfiltermåtte kan aldrig stå alene, da disse ikke har partikelfiltrering indbygget. 

Døjer du ikke med lugtgener, skal du blot montere det tilgængelige partikelfilter for netop dit anlæg.

Som udgangspunkt behøver du ikke købe en ny metalramme hver gang du skal skifte dit Standardfilter, men hvis din metalramme er gået i stykker, kan du købe en ny hos Filterhuset.