Systemair filter

Her finder du vores udvalg af ventilationsfiltre til dit Systemair anlæg. Vi har et bredt udvalg af både modeller og filterklasser, så du kan finde det filter, der passer til dit anlæg. Alle vores filtre til er udviklet og produceret i Farum, hvor vi både har lager og produktion. Alle vores Systemair filtre er produceret efter deres egne specifikationer, hvilket er din sikkerhed for, at det Systemair filter, du modtager fra os, passer perfekt ind i dit anlæg.

Systemair filtre fra Filterhuset er ISO 16890-godkendte, så du sikrer, at dit næste filter er godkendt og efterlever alle test. (Den tidligere EN 779 standard). 

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Systemair filter skal jeg vælge?

Hvilket Systemair filter du bør montere i dit anlæg afhænger af, hvordan miljøet er omkring din bolig, og hvilke krav du har til dit indeklima i boligen.

Der er stor forskel på de forskellige filtertyper, og det kan derfor være givet godt ud, at sætte sig lidt ind i filtertyperne, inden du skifter. Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Systemair ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vælger du et af de finere filtre som f.eks. Pollenfilteret eller SafeAir filteret, vil de udover støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler som udgangspunkt altid, at du monterer et finere filter i dit anlæg, da det vil forbedre indeklimaet og ikke blot holde dit anlæg fri for støv og snavs.