H. Östberg filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danskproducerede kvalitetsfiltre til dit H. Östberg ventilationsanlæg. Alle filtrene er produceret i henhold til H. Östbergs forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg. H. Östberg filtre fra Filterhuset går under samme ISO 16890 standard, der tidligere hed EN 779 standard. Dermed sikrer vi, at dine filtre lever op til alle krav og tests, så du sikkert kan bruge dine filtre i anlægget. 

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig og skifte, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket H. Östberg filter skal jeg vælge?

Hvilket H. Östberg filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige til dit H. Östberg anlæg:

Et Standardfilter i filterklassen G4 vil sørge for, at dit H. Östberg ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs, hvor de finere filtre som f.eks. Pollenfilteret udover at fjerne støv og snavs også vil filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie.