Vent-Axia filter

Her hos Filterhuset finder du filtre til dit Vent-Axia ventilationsanlæg. Vores filtre er lette at skifte selv, når behovet opstår. Dit næste Vent-Axia filter fra Filterhuset er ISO 16890-godkendt, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet og standard for filtre. Tidligere kender som EN 779 standard for ventilationsfiltre.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Vent-Axia filter skal jeg vælge?

Vi anbefaler, at du undersøger hvilke filtertyper, der er tilgængelige til dit ventilationsanlæg på nuværende tidspunkt. Ud fra det kan du vælge den filtertype, der passer bedst til dine behov og krav til indeklimaet i din bolig.

Da vi selv står for udvikling og produktion af vores filtre, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et ønske om en anden filtertype end dem, der er tilgængelige. 

Vi hos Filterhuset ønsker at skabe de bedste forudsætninger for et sundt indeklima i din bolig, og vi anbefaler derfor altid, at du benytter et finfilter i indsugningssiden af dit anlæg. Ved at have et finfilter i indsugningen, kan du fjerne mange af de skadelige partikler, der kommer fra udefrakommende forureningskiler, inden de kommer ind i din bolig.