Vallox filter

Hos Filterhuset kan du bestille kvalitetsfiltre, der passer til dit Vallox ventilationsanlæg. Vi har et godt udvalg af forskellige Vallox filtre i høj kvalitet. Vores Vallox filtre er produceret i Danmark og bliver også sendt fra vores eget lager. Vallox filtre fra Filterhuset går under ISO 16890-standard, som sikrer, at dit filter er godkendt og overholder alle tests. Tidligere kendt som EN 779 standard for filtre. 

Alle vores Vallox filtre er produceret efter Vallox’ egne specifikationer. Det er din garanti for, at det Vallox filter, som du modtager fra os, passer perfekt ind i dit anlæg uden behov for tilpasning.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Vallox filterskift

Hvor ofte du skal skifte dit Vallox filter afhænger af filtertypen og forureningen omkring din bolig. 
Som udgangspunkt skal du skifte Pollenfilteret hver 6. måned og Standardfilteret hver 3. måned. Når du køber et sæt hos Filterhuset, får du filtre med til et fuldt filterskifte varende til et halvt år. 

Vi anbefaler, at du løbende tjekker dit filter og dit anlæg for hele tiden at sikre, at filtreringen fungerer optimalt.