Duka & Villavent filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danskproducede kvalitetsfiltre til dit Duka & Villavent ventilationsanlæg. Alle filtrene er produceret i henhold til Duka & Villavents forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Med dit Duka & Villavents filter fra Filterhuset kan du være sikker på at de lever op til alle ISO 16890 standarder for filtre - tidligere nævnt som EN 779. 

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig og skifte, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Duka & Villavent filter skal jeg vælge?

Hvilket Duka & Villavent filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige for størstedelen af Duka & Villavents anlægsmodeller, og alle disse filtre vil passe perfekt ind i netop dén model. Er du i tvivl om hvilken model du har, kan du finde informationen på dit anlæg, eller du kan måle filtrene, som du har monteret nu.

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Duka & Villavent ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs, så det ikke går i stykker. Vores finere filtre såsom Pollenfilteret og SafeAir filteret vil udover støv og snavs også filtrere små skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter eller et SafeAir filter på indsugningssiden i dit Duka & Villavent anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at sætte et Standardfilter, da det blot skal holde anlægget fri for støv og snavs fra den luft, der sendes ud af boligen.