Dantherm filter

Hos Filterhuset finder du et stort udvalg af filtre til dit Dantherm ventilationsanlæg. Uanset hvilken model du har stående i din bolig. Alle vores Dantherm filtre er produceret i Danmark med et filtermedie af højeste kvalitet. Dette er din garanti for, at du modtager et kvalitetsfilter, som passer ind i dit anlæg og lever op til Dantherms forskrifter. Vores Dantherm filtre går under ISO 16890 standard, som tidligere var kendt som EN 779 standard. 

Herunder vælger du den model, som du har stående i din bolig. Du vil derefter se, hvilke filtre der er tilgængelige til dit Dantherm ventilationsanlæg.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Dantherm filter skal jeg vælge?

Hvilket Dantherm filter, du skal vælge, afhænger af hvilke filtre, der er til rådighed til dit ventilationsanlæg. Der findes filtre med forskellige filterklasser til de forskellige Dantherm modeller. Så find din model og se hvilke filtre, du kan vælge mellem. 

Som udgangspunkt er dit Dantherm anlæg udstyret med et Standardfilter fra fabrikantens side. Dette betyder ikke, at dette filter er det mest optimale for dig – eller at du kun kan anvende Standardfiltre i dit anlæg. 

Vores anbefaling er, at du anvender et af vores finere filtre i indsugningen i dit Dantherm ventilationsanlæg (Pollenfilter eller SafeAir filter). Disse vil i modsætning til Standardfilteret forbedre indeklimaet for dig og din familie. Det skyldes, at de finere filtre fjerner flere skadelige partikler, som er skadelige for vores helbred. I udsugningen kan du nøjes med at sætte et Standardfilter, da det blot skal kunne holde anlægget fri for støv og snavs, så det holder længere.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice.