Fläktwood filter

Hos Filterhuset fører vi også Fläktwood. Vores filtre er produceret af et filtermedie af høj kvalitet i Danmark af danske Danfilter, som vi er en del af. Vores Fläktwood filtre passer perfekt ind i dit anlæg uden behov for tilpasning eller ændringer. Vores Fläktwood filtre er certificeret efter ISO 16890 standard, hvor det tidligere er kendt som EN 799 standard, så det sikre at dine filtre levere op til filtretestene. 

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig og skifte når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Fläktwood filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal montere i dit Fläktwood anlæg afhænger af, hvad dine ønsker og krav er til indeklimaet i din bolig. 

Vores Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Fläktwood anlæg holdes fri for støv og snavs. Vælger du at bruge et af vores finere filtre som f.eks. et Pollenfilter, vil du udover støv og snavs også filtrere skadelige partikler fra og dermed holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter på indsugningssiden i dit Fläktwood anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at sætte et Standardfilter, da det blot skal holde anlægget fri for støv, så det holder sig kørende længere. På denne måde sikrer du, at du har det reneste indeklima, der er fri for skadelige partikelforurening fra udefrakommende kilder.