Podcast

FILTERHUSETS PODCAST om indeklima og filtrering

FILTERHUSETS PODCAST om indeklima og filtrering
Podcast er et fantastisk format. Lyt med når Filterhusets ejer, Henrik, fortæller, forklarer og giver tips til, hvordan du får udnyttet dit ventilationsanlæg bedst muligt. Alle episoder er samlet her på siden!

Hvordan fortæller man om indeklima og filtrering, uden at det bliver kedeligt?

Lad os være ærlige. Selvom at vi her hos Filterhuset synes, at alt omkring indeklima og filtrering er det mest spændende i verden (næsten), så ved vi også, at de fleste udenfor vores lille filter-boble som udgangspunkt ser filtre som et lidt teknisk og kedeligt produkt.

Her i Filterhuset har vi derfor en stor opgave i at formidle alt det vigtige, vi ved om filtrering og indeklima på en interessant måde. For vores mål er, at du som kunde forstår vigtigheden i filterskiftet og i at have et sundt og rent indeklima i dit hjem. Og det formidler vi blandt andet igennem vores spændende vidensblog-univers, som du kan dykke ned i her – der er ret mange gode blogindlæg, du kan læse. Men er du mere til at lytte – så introducerer vi her vores nye format: Podcast!


Podcast-formatet – perfekt til emner som indeklima og filtrering

Vi har over længere tid haft lyst til at prøve kræfter med podcast-formatet. For det er alt andet end lige bare et godt format til at tage et emne op, som for mange kan synes lidt teknisk, og så bare skrælle det helt ned til noget nemt, forståeligt og interessant.

Vores podcast-episoder tager forskellige emner op og kan lyttes til i vilkårlig rækkefølge – men emnerne går fra grundlæggende viden om indeklima og filtrering til mere avanceret viden – og af den grund kan det være en god idé at lytte til dem kronologisk:


Filterhusets podcast-episoder:

Sådan lytter du med: Lyt med herunder eller find dem i din favorit podcast-afspiller – Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts m.fl.

Podcast-episode 1: Så vigtige er filtrene i dit anlæg
Læs mere om podcast-episoden her

 

 

Podcast-episode 2: Undgå skadelige mikropartikler
Læs mere om podcast-episoden her

 

 

Podcast-episode 3: Dette skal du vide om dit Nilan-anlæg
Læs mere om podcast-episoden her

 

 

 

 


Vores podcasts er produceret i samarbejde med Nybyggerpodcasten.dk 

Alle podcast-episoder er produceret i samarbejde med Nybyggerpodcasten.dk – og i alle episoder taler Filterhusets ejer, Henrik Friis, med John G. fra Nybyggerpodcasten. Det er der blevet nogle virkelige hyggelige og lærerige samtaler ud af – med masser af interessante tips.

Vi kan godt love dig, at når du har lyttet til de her tre episoder, så har du med garanti lært noget, du ikke vidste i forvejen om dit indeklima og dit ventilationsanlæg.

Skulle du alligevel have nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

 


Kilder:
https://mst.dk..
https://www.lunge.dk..

Læs næste

PODCAST: Dette skal du vide om dit Nilan-anlæg
Renovering af hus – sådan sikrer du bedre ventilering, i takt med at du energirenoverer dit ældre hus