Presse

Vi hjælper dig altid med at finde en ekspert, der kan sætte ord på Filterhusets viden og holdninger indefor filterbranchen. Vi forstår de journalistiske vilkår og behovet for et hurtigt svar. Har du brug for vores logo kan det hentes direkte fra siden. Det er også muligt at bruge vores billeder med tilladelse fra vores kontaktperson.


Marie Langvad Børsting

Marketing & E-commerce Manager

Tlf: +45 6913 2266
Email. ml@danfilter.dk

Presseomtale

Investering under corona

D. 12-02-2021

Vi har investeret massivt i det private marked under corona
Før corona havde vi lige stort fokus på filtre til private hjem og filtre til industrien. Nu prioriterer vi det private højest.

Hos Danfilter producerer og leverer vi filtre til både virksomheder og til private forbrugere, og før coronanedlukningerne trådte i kraft første gang, havde vi lige stor fokus på begge markeder. Men det ændrede sig, da industrien og arbejdsmarkedet blev sendt hjem i stor stil. Vi ville ikke vente og håbe på, at dagligdagen bare vendte tilbage til normalen.

Vi valgte i stedet at gå all-in på at levere de bedste filtre til de private forbrugere gennem vores webshop Filterhuset.dk.

Interessen for indeklimaet i hjemmet voksede enormt, da alle skulle arbejde hjemme. Og det stod hurtigt klart, at det var denne salgskanal, vi skulle bruge vores krudt på. For at kunne imødekomme efterspørgslen øgede vi blandt andet leveringskapaciteten med 20 procent gennem seks ugentlige afsendelser i stedet for fem og gav markedsføringen fuld gas, for at skabe opmærksomhed om shoppen. Det gav pote!

- Henrik Friis, CEO.

Vi kan nu med stolthed meddele, at Filterhuset er Danmarks førende leverandør af filtre til private forbrugere, og at Filterhuset nu også findes i norske og svenske udgaver.

Download logoer

Filterhuset logo til digital (RGB)

Filterhuset logo til tryk (CMYK)

Filterhusets designguide til logo