Flexit & Øland filter

Find dine kvalitetsfilterløsninger til Flexit & Øland ventilationsanlæg her. Vi går meget op i at give vores kunder de bedste forudsætninger for et sundt og rent indeklima.

Vi udvikler og producerer derfor vores filtre efter Flexit & Ølands specifikationer, samtidig med at de overholder ISO 16890 standarden for filtre. Tidligere kendt som EN 779 standard. Det er din garanti for, at du får et filter af høj kvalitet, der passer perfekt ind i dit anlæg.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Flexit filter skal jeg vælge?

Vi hos Filterhuset tilbyder dig forskellige filterløsninger alt efter dine behov og ønsker for indeklimaet i din bolig. Det er muligt at få forskellige filtertyper til størstedelen af Flexit & Ølands ventilationsanlæg.

Du har altid mulighed for at montere et Standardfilter i dit anlæg. Et sådan filter er et grovfilter i filterklasse G4 eller M5. Filteret kan fjerne synligt støv og snavs fra dit anlæg og indeklima.

Har du et ønske om, at dit filter også skal forbedre dit indeklima, anbefaler vi, at du benytter et finfilter i dit anlæg. Dette kunne være vores Pollenfilter, som fjerner de bittesmå skadelige partikler fra luften udefra, inden den kommer ind i din bolig.

Vi anbefaler, at du undersøger, hvilke filtertyper der findes til din anlægsmodel, så du på den måde kan udvælge, hvilket filter der passer bedst til dig og din families behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan guide dig til finde den rette filterløsning for dig. Du kan læse mere om vores forskellige filtertyper her.