Covent filter

Hos Filterhuset finder du et komplet sortiment af filtre til dit Covent anlæg. Covent er bl.a forhandler af anlæg fra finske Enervent, der nu også er en del af Zehnder-gruppen.

Alle vores filtre er produceret i henhold til anlæggets specifikationer og overholder alle standarder for filtrer, ISO 16890. Tidligere var standarden kendt som EN 779. Dette er din garanti for, at dine filtre passer perfekt til dit ventilationsanlæg.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilke Covent filter skal jeg vælge?

Hvilket Covent filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige for størstedelen af Covents anlægsmodeller.

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Covent ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vælger du et af vores finere filtre (Pollenfilter eller SafeAir filter) får du udover det synlige støv og snavs også filtreret de skadelige partikler fra. Et godt valg hvis du vil være sikker på, at dit indeklima er rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter eller et SafeAir filter på indsugningssiden i dit Covent anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at indsætte et Standardfilter, da det blot skal kunne holde anlægget fri for støv og snavs fra den luft, der sendes ud af boligen.