Drexel-Weiss filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danskproducede kvalitetsfiltre til dit Drexel-Weiss ventilationsanlæg. Alle filtrene er produceret i henhold til Drexel-Weiss' forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Dit næste filter fra Filterhuset lever op til alle ISO 16890 standarder, som tidligere hed EN 779. 

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov. Du kan også vælge at bestille flere filtersæt samtidig, så du altid er klar med nye filtre, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Drexel-Weiss filter skal jeg vælge?

Hvilket Drexel-Weiss filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige til dit Drexel-Weiss anlæg.

Vores Standardfilter er et grovfilter med filterklasse G4. Det vil sørge for, at dit Drexel-Weiss ventilationsanlæg er fri for støv og snavs, så det ikke går i stykker. Vælger du at købe et af vores finere filtre såsom Pollenfilteret vil det udover støv og snavs også filtrere de små skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et finfilter (Pollenfilter) på indsugningssiden i dit Drexel-Weiss anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at sætte et Standardfilter, da det blot skal holde anlægget fri for støv og snavs fra den luft, der forlader boligen.