Vacumex filter

Filterhuset er forhandler af danske kvalitetsfiltre til Vacumex ventilationsanlæg. Vores filtre bliver produceret i Farum efter Vacumex' forskrifer og mål. Dit Vacumex filter fra Filterhuset har ISO 16890-standard, så du kan være sikker på at dine filtre er godkendt i test. Tidligere var det kendt som EN 779 standard. 

Filterhusets Vacumex filtre er lette at skifte selv, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Vacumex filter skal jeg vælge?

Hvilket filter, du bør montere i dit anlæg, afhænger helt af dine egne krav og ønsker for indeklimaet i din bolig. Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i dit anlæg, som vil forbedre indeklimaet i din bolig. 

Et Standardfilter er vores grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Vacumex ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vælger du et af vores finere filtre som f.eks. et Pollenfilter vil det udover støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie.