Nilan

Comfort 300-serien

Vælg din Nilan Comfort 300 model

Du finder her en oversigt over de mulige Nilan Comfort 300-anlægstyper, du kan finde filtre til. 

Comfort 300 LR - efter 2014
Comfort 300 - før 2014
Comfort 300 V.2
Comfort 300 Top - Ny efter 2014
Comfort 300 Top - Gammel før 2014

Er du i tvivl om hvilket Comfort 300 anlæg du har?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har et Nilan Comfort 300, 300 LR eller 300 Top ventilationsanlæg? Så er du ikke alene. Disse modeller kan være svære at finde rundt i. Vi har derfor lavet en lille oversigt, som du kan bruge, hvis du ikke kan finde svaret i din Nilan Comfort 300 manual eller på dit anlæg.

Som en god huskeregel, kan du altid måle dit filter derhjemme og derved finde dit anlæg. Alle vores produkter har nemlig specifikationer, som du kan finde på produktsiderne. Du skal dog huske at være meget præcis, når du måler!

Nilan har gennem tiden produceret flere anlæg under navnet Nilan Comfort 300. Her på siden finder du filtre til samtlige af anlæggene. Filterhuset er en del af danske Danfilter, og vi producerer alle vores Nilan filtre i samarbejde med Nilan og lever derved altid op til producentens standarder og forskrifter. Dit næste Nilan filter fra Filterhuset er ISO 16890-godkendt, og sikre at det lever op til alle test. Tidligere var det kendt som EN 779. 

Vælg din Nilan Comfort 300-model

Ny eller Gammel model?

Nilan Comfort 300 LR

Denne model sidder altid på loftet i din bolig. Du skal bruge to filtre til et fuldt filterskifte

Comfort 300 LR - Ny efter 2014:
Den nye model er bygget efter efter år 2014. Dette er det mest populære anlæg i Danmark

Comfort 300 - Gammel før 2014:
Den gamle model er bygget før år 2014.

Ny eller Gammel model?

Nilan Comfort 300 Top

Denne model sidder altid i teknikrum / bryggers. Du skal bruge to filtre til et fuldt filterskifte.

Comfort 300 Top - Ny efter 2014:
Denne model er altid bygget efter år 2014.

Comfort 300 Top - Gammel før 2014:
Denne model er altid bygget før år 2014.

Nilan Comfort 300-seriens filtre

Her på siden finder du de filtre, der passer til Nilan Comfort 300 anlæg. Hvilket filter du skal vælge afhænger af alderen på dit anlæg. Er du i tvivl, anbefaler vi, at du måler dit gamle filter Så er du helt sikker på at bestille et nyt filter i de korrekte mål. 

Et Standardfilter-sæt med G4 filterklasse er ofte monteret som standard i alle anlæg. G4 filterklassen er den fineste klassificering i grovfiltreringsklassen og fjerner synligt støv. Dette filter er dog kun isat for at opfylde minimunskravet for et anlæg, og det vil derfor ikke forbedre dit indeklima. Det vil et finere filter derimod. Du kan prøve vores Pollenfilter eller vores SafeAir filter. Det er også disse to typer filtre, vi altid vil anbefale, at du sætter i dit anlæg.

Dit filter skal skiftes med jævne mellemrum for at sikre, at det fjerner den ønskede mængde partikler. Nilan anbefaler, at du efterser filteret med 3 måneders mellemrum og skifter det 1-2 gange årligt. På den måde sikrer du, at luften i boligen konstant er så ren og sund som muligt.

Nilan Comfort 300-seriens ventilationanlæg

Anlæg af typen Nilan Comfort 300 er højeffektive varmegenvindingsanlæg med et lavt energiforbrug. Anlæggene suger den fugtige luft ud fra køkken og badeværelse og benytter energien herfra til at opvarme den luft, der blæses ind i opholdsrum. Filteret sørger for at du får en renere luft med færre partikler, og det mindsker eventuelle gener fra pollenallergi.

Det er forskelligt, hvor du finder dit Nilan Comfort 300 anlæg - alt afhængig af hvilken model, du har monteret derhjemme.