Velkommen til Filterhuset.dk

Om os

Når du handler hos Filterhuset, køber du faktisk filtre direkte fra producenten. Filterhuset.dk er nemlig Danfilters webshop til primært private forbrugere. Danfilter er dansk filterproducent, og vi udvikler og producerer filtre til alle ventilationsanlæg. Vi er efterhånden blevet et kendt navn i branchen grundet vores store sortiment og produkter af høj kvalitet. Vi tilbyder også filtre, som vi endnu ikke selv producerer. Her har vi nøje udvalgt leverandører, så vi sikrer høj kvalitet. Vi går op i at give vores kunder et sundt indeklima, som sikres gennem vores eget udviklede SafeAir filter, der ikke findes hos andre.

Læs mere om udviklingen af SafeAir filteret

Er du erhvervskunde, kan du kontakte Danfilter her

Vores historie

Du skal hele 40 år tilbage for vores filterrejses begyndelse – og hvor er der dog sket meget siden. Dengang producerede og solgte vi kun til erhvervskunder indenfor industri og boligbranchen. Vi er blevet mange erfaringer rigere gennem årene, og den store viden vi har opbygget, har vi brugt i skabelsen af Filterhuset.dk. Vi har nemlig længe gerne ville give private muligheden for også at købe filtre af høj kvalitet.

Læs mere om os her​

Handl lokalt

Ved at købe filtre hos Filterhuset handler du lokalt, da vores filtre er udviklet og produceret i vores egen produktion placeret i Farum. Ved at handle lokalt støtter du de danske virksomheder og er med til reducere CO2-udslippet, der opstår under lange transportdistancer ved køb af produkter fra udenlandske virksomheder.

Socialt ansvar

Hos Filterhuset og Danfilter er vi også bevidste omkring vores sociale ansvar. Derfor har vi et tæt samarbejde med vores lokale Jobcenter, hvor vi derigennem har hjulpet borgere med særlige behov til at finde et stabilt arbejde hos os. Hos os tæller den rette indstilling i ligeså høj grad som CV og ansøgning, og derfor giver vi gerne forskellige mennesker en chance i vores virksomhed. Det unikke ved Danfilter er, at vi er mange forskellige mennesker og profiler samlet ét sted.

Hvert år støtter vi flere velgørende formål. Vi ønsker at dele vores succes med andre og med nogen, der har brug for det. Hvert år støtter vi blandt andet:

2. plads i kategorien Bedste e-handelscase

E-Handelsfinalist 2024

Sammen med vores konsulenthus D.tails vandt vi i maj 2024 en fin 2. plads for vores Filterhuset.dk webshop i kategorien bedste E-handelscase til Dansk Erhvervs kåring af de bedste e-handlere i Danmark. Vi er mega glade og stolte over den anerkendelse det er, at komme i så fint selskab og "på podiet" sammen med dygtige giganter som Matas og Søstrene Grene.

Oplever du noget på vores hjemmeside, som kunne være bedre, hører vi altid gerne fra dig. Skriv til info@filterhuset.dk

Fire gazeller på stribe

Børsen Gazelle

Vi er stolte over, at vi har modtaget fire Børsen Gazeller på stribe, og derfor kan kalde os en Børsen Marathon Gazelle virksomhed. Gazellerne er modtaget i årene 2019, 2020, 2021 og 2022.

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år – og det har vi kun kunne gøre, fordi, at vi hos Filterhuset har så mange gode trofaste kunder, der kommer igen og igen.

Læs mere om hvad Børsen Gazelle er her

Solceller på vores tag

Grøn profil

Hos Filterhuset er vi meget bevidste omkring de menneskeskabte klimaforandringer og de alvorlige konsekvenser de har for vores verden. Ingen sag er for stor eller for lille. Derfor bruger vi blandt andet bæredygtigt FSC-mærket papir til vores tryksager og grøn energi til vores maskiner.

Vi har besluttet os for at tage ansvar som virksomhed og reducere vores klimaaftryk. Lige nu har vi forbedret vores CO2-aftryk på disse områder:

50-80% af vores fibre er fra genanvendt plast

  • Pantflasker bliver til nye filtre

Mindre transport og produktion i Danmark

  • Produktion i Danmark
  • Minimering af transport af råvarer og færdige produkter

Al virksomhedens strøm er grøn energi

  • Strøm fra sol- og vindenergi
  • Læs om vores solceller her

Fokus på grøn produktudvikling

  • Erstatning af plastrammer med mere filtermedie eller paprammer
Vores filtre er lavet af op til 80% genanvendt plastVores filtre er lavet af brændbare materialer

Er dit filter så miljøvenligt?

Det er ikke kun fordi, vi ønsker at sælge flere produkter, at vi taler om vigtigheden i at skifte dit filter hyppigt! Et brugt filter kan være skadeligt for dig og dit indeklima, men dit brugte filter har faktisk en høj brændbarhed. Det betyder, at du kan få glæde af filteret efter dets levetid, da vores filtre udelukkende er lavet af brændbare materialer, og det derfor kan bortskaffes og omdannes til ny energi – ret smart, ikke?

I Danmark brænder vi nemlig store dele af vores affald på miljøvenlige forbrændingsanlæg og dermed omdannes dit brugte filter (hvis bortskaffet korrekt) til ny energi i form af centralvarme og el.

Genanvendt plast

Vores nuværende filtre er lavet af syntetisk polyesterfiber, der er et plastprodukt. Dette gør at vi kan lave vores filtre med brug af op til 80% genanvendt plast. Dermed har vi formået at finde en mere miljøbevidst måde at anvende polyesterfibre i vores filtre. Den genanvendte plast kommer blandt andet fra engangsemballager.
Dvs. at vandflasker og andre produkter af klar plast bliver genanvendt, så vi på den måde kan minimere det store spild af plast i f.eks. havene.

Vi er medlem af Økologisk Råd, Astma-Allergi Danmark, og så har vi et tæt samarbejde med Teknologisk Institut.

Eksport

2020 blev et vigtigt år for Filterhuset på mange måder. Det var nemlig dette år, hvor vi begyndte vores eksport eventyr - et projekt vi er virkelig stolte af. Vi har arbejdet hårdt for at kunne levere den samme troværdige kvalitet og serviceminded kundeservice på netop brugerens eget sprog.

Norge

I maj 2020 åbnede vi Filterhuset i Norge. Vores ønske er at levere danske kvalitetsfiltre til fair priser i hele Norden. Det har længe været et stort ønske for os at udbrede bæredygtige filtre til Norge og give nordmændende mulighed for at købe filtre til attraktive priser.

Er du norsk? Så besøg os på www.filterhuset.no

Sverige

I juni 2020 åbnede vi vores andet land i Norden - nemlig Sverige. Vi ønskede også her at tilbyde vores naboer danske kvalitetsfiltre til attraktive priser. Vores webshop tilbyder de samme gode funktioner og med en kundeservice på svensk.

Er du svensk? Så besøg os på www.filterhuset.se

Vores team

Kundeservice og Salg

Anne Holm
Internal Sales Coordinator

E-mail

Salg og logistik

Anne Kettel
Supply Chain & Sales Coordinator

E-mail

Salg

Onn Suwannabut Gustafsson
Business Development Manager

E-mail

Kundeservice og Salg

Kathrine Høeg Brask
Sales Support

E-mail

Marketing og Kundeservice

Nicolai Jensen
Customer Service & Marketing Assistant

E-mail

Marketing og E-commerce

Marie Langvad Børsting
Marketing & E-commerce Manager

E-mail

Administration

Simone Møller Espersen
Financial Controller

E-mail

Administration

Henrik Friis
CEO

E-mail