Airteam filter

Her finder du et komplet sortiment af originale filtre til Airteam ventilationsanlæg. Anlæggene er installeret af danske Airteam, men er af italiensk oprindelse. Vi er i Filterhuset officiel dansk filterleverandør til alle Airteam boligventilationsanlæg. Alle filtrene er udviklet og produceret, så de passer perfekt ind i det pågældende Airteam ventilationsanlæg. Filterhusets Airteam filtre går under ISO 16890 standard, tidligere kendt som EN 779, så du er sikret kvalitetsfiltre.

Alle vores filtre bliver produceret i Danmark i vores egen produktion i Farum, som også er det sted, vi afsender vores varer fra. Dette er din sikkerhed for, at du får høj kvalitet og en hurtig levering, når du bestiller filtre hos os.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Airteam filter skal jeg vælge?

Hvilket Airteam filter du skal montere i dit anlæg afhænger af to ting. Hvilke filtre der er tilgængelige for netop din model samt dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige for størstedelen af Airteams anlægsmodeller. 

Et Standardfilter er et grovfilter med filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Airteam ventilationsanlæg er fri for støv og snavs, så det ikke går i stykker. De finere filtre (Pollenfilter eller SafeAir filter) vil udover den synlige støv og snavs også filtrere skadelige partikler fra og på den måde holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter eller et SafeAir filter på indsugningssiden i dit Airteam anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at bruge et Standardfilter, da det blot skal hjælpe med at holde anlægget fri for støv og snavs, så det holder længere.

Du finder de filtre, der er tilgængelige og passer til netop din model på din models side.