ENERVENT® filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af filtre til Enervent ventilationsanlæg. Disse anlæg er produceret af finske ENERVENT®, der nu også er en del af Zehnder Group.

Vores filtre lever op til Enervents specifikationer og er ISO 16890 godkendt. Tidligere kendt som EN 779 standard. Dette er din garanti for, at du modtager et godkendt filter, der passer perfekt ind i dit ventilationsanlæg.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Enervent filter skal jeg vælge?

Hos Filterhuset finder du flere forskellige filtre til Enervent ventilationsanlæg. Vi fører forskellige filterklasser til de forskellige modeller. Hvilket filter du bør montere i dit anlæg afhænger af dine krav til indeklimaet i din bolig, og hvordan miljøet er omkring din bolig.

Vi anbefaler som udgangspunkt altid, at du monterer et finere filter dit anlæg, da disse filtre vil filtrere flere skadelige partikler fra og dermed give dig et sundere og renere indeklima for dig og din familie.

Når du monterer et Standardfilter i dit ventilationsanlæg, får du et grovfilter i filterklasse G4 eller M5. Disse filtre fjerner synligt støv og snavs fra dit indeklima.

Ønsker du at gøre noget godt for dit indeklima, kan vi varmt anbefale vores Pollenfilter, som er et finfilter i filterklasse F7. Disse filtre har en finere filtreringsgrad og fjerner dermed mange af de små skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder.

Du skal altid benytte to filtre for at foretage et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg.