Komfovent filter

Hos Filterhuset forhandler vi filtre til Komfovent ventilationsanlæg. Komforvent filtre fra Filterhuset er ISO 16890 certificeret og er den standard for test og klassificering af filtre der bruges til dit ventilationsanlæg. Det erstatter den tidligere standard EN 779, for at forbedre kvaliteten i filtrene. 

Du finder de rigtige filtre til dit anlæg ved at vælge din anlægsmodel herunder. Du kan let og enkelt skifte dine filtre selv.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Komfovent filterskift

Hvor ofte du skal skifte dit Komfovent filter afhænger af miljøet omkring din bolig. Bor du i et område med meget forurening, kan det være nødvendigt at skifte filter hyppigere. Forureningen kan komme fra trafik, brændeovne, havne eller industri. 

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du skifter dit Standardfilter hver 3. måned.