Viessmann filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danske kvalitetsfiltre til dit Viessmann ventilationsanlæg. Vores filtre er produceret i Danmark efter filterproducentens forskrivelser og bliver sendt fra Farum. Dit Veissmann filter fra Filterhuset er ISO 16890-godkendt, som sikrer, at dine filtre lever op til de tests, der bliver udført. Tidligere hed standarden EN 779. 

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Viessmann filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du bør montere i dit Viessmann anlæg, afhænger af miljøet omkring din bolig og hvilke krav og ønsker, du har til indeklimaet i din bolig.

Der er stor forskel på vores forskellige filtertyper. Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Viessmann ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vælger du et af vores finere filtre som f.eks. et Pollenfilter vil det udover at fjerne støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i dit anlæg.