Zehnder ® filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af forskellige filtre til Zehnder ventilationsanlæg. Du kan på denne side vælge netop din Zehnder model og se hvilke filtre, der passer til dit anlæg. Med et Zehnder filter købt hos Filterhuset kan du være sikker på, at dine filtre lever op til ISO 16890 standard (tidligere kendt som EN 779 standard for filtre).

Vores filtre er lette at skifte selv og er altid produceret efter Zehnders forskrifter. Dette er din garanti for, at filtrene du modtager fra os altid passer perfekt ind i dit Zehnder anlæg.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Zehnder filter skal jeg vælge?

Hvornår og hvor ofte du skal skifte dit Zehnder filter afhænger af to ting. Hvor forurenet området omkring din bolig er, og hvilket filter du har monteret i dit anlæg.

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Zehnder ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vælger du et af vores finere filtre som Pollenfilteret eller SafeAir filteret vil de udover støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i dit Zehnder anlæg, og tjekker det løbende.