Velkommen til Filterhuset

Hvad enten du er ny her på Filterhuset.dk, eller du er ny ejer af et ventilationstanlæg (eller måske begge dele), så kan der være en række forskellige spørgsmål, der melder sig for dig, når du skal i gang med at købe filtre. Dem vil vi forsøge at besvare her på siden.

Hør vores podcast

Du kan også lytte til vores podcast-episoder, som er produceret i samarbejde med Nybyggerpodcasten. De svarer på de fleste spørgsmål, du må have – og også dem du ikke vidste, du havde. Lyt til afsnittene herunder, afspil dem i din foretrukne podcastafspiller eller find dem på nybyggerpodcasten.dk.

Se alle blog indlæg
FILTERHUSETS PODCAST om indeklima og filtrering
Podcast

FILTERHUSETS PODCAST om indeklima og filtrering

Podcast er et fantastisk format. Lyt med når Filterhusets ejer, Henrik, fortæller, forklarer og giver tips til, hvordan du får udnyttet dit ventilationsanlæg bedst muligt.

Sådan køber du på Filterhuset.dk

Du er også altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål til noget. 

Kundeservice

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

3 gode råd til dig som er ny ejer af et ventilationsanlæg og/eller er ny på Filterhuset.dk

1.

Gå ikke glip af information om rabatter og gode tilbud samt konkurrencer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev - så sender vi dig også en påmindelse, når det er ved at være tid til filterskift, og du modtager løbende nyttig viden om indeklima og ventilation.

2.

Brug vores Vidensblog og bliv klogere. Øverst oppe til højre i menuen, finder du vores Vidensblog. Her kan du blandt andet få viden om ventilation, indeklima, partikelforurening, pollenallergi og meget mere. 

3.

Find den filtertype der passer dine behov. I vores menu finder du "Filtertype" linket - det er en god idé at vælge din filtertype rigtigt første gang, så hjælper vi dig med at huske dit køb til næste filterskift. 

FAQ

Ofte stillede spørgsmål