Exhausto filter

Hos Filterhuset finder du et komplet sortiment af kvalitetsfiltre til Exhausto ventilationsanlæg. Alle vores filtre er udviklet og produceret i vores egen produktion i Farum. Vi går meget op i at levere produkter i høj kvalitet, og alle vores filtre er derfor også testet og produceret efter Exhaustos specifikationer. Filterhusets filtre er godkendt under ISO 16890 standarden, tidligere kendt som EN 779 standard. 

Bestil dine kvalitetsfiltre her hos os og skift dem selv. Vi står altid klar til at levere, når dit filterbehov opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Exhausto filterskift

For at dit Exhausto anlæg yder optimalt, bør du jævnligt skifte filteret i det. Exhausto og Filterhuset anbefaler, at du efterser dit filter hver 3. måned. Men det er ikke sikkert, at du behøver at skifte filteret så ofte, da det i høj grad afhænger af anlæggets placering og forureningen i området omkring din bolig. Du bør derfor efterse dine filtre for at sikre, at ventilationsanlægget og filteret fungerer optimalt og stadig filtrerer luften ordentligt.

Hvor ofte du skal skifte dine filtre afhænger af, hvilket filter du har monteret i dit ventilationsanlæg. Det er vigtigt at få skiftet filter i både indsugning og udsugning for at opnå den bedste filtrering med dit anlæg. Har du et Standardfilter monteret i dit ventilationsanlæg, anbefaler vi, at du udskifter det ca. hver 3. måned. Har du derimod et finfilter monteret som f.eks. et Pollenfilter, skal dette udskiftes ca. hver 6. måned.

Vi anbefaler, at du monterer et finfilter i indsugningssiden af dit anlæg, da det er her luften udefra bliver filtreret, inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen kan du nøjes med at benytte et Standardfilter, hvis formål blot er at holde anlægget fri for støv og snavs og dermed sikre en længere levetid på anlægget.