Salda filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af kvalitetsfiltre til Salda ventilationsanlæg. Vi kan tilbyde dig forskellige filtertyper til dit anlæg, som er udviklet efter Saldas specifikationer. Dette er din sikkerhed for, at du altid får den helt rette tilpasning til dit ventilationsanlæg.

Salda filtre fra Filterhuset er ISO 16890 godkendte og sikre dig at du fået et kvalitetsfilter der lever op til alle test. Filterstandarden er tidligere kendt som EN 779.

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig, og skifte når behovet opstår

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Salda filter skal jeg vælge?

Vi tilbyder forskellige filtertyper til dit ventilationsanlæg. Dermed har du muligheden for at vælge, hvilken type du har lyst til at montere i dit anlæg. Dette afhænger af hvilke krav, du har til dit indeklima. 

Hvis du ønsker at gøre noget godt for dit indeklima, anbefaler vi, at du monterer et finfilter som f.eks. et Pollenfilter i indsugningssiden af dit anlæg. Det er nemlig her, at luften bliver filtreret, inden at den kommer ind i din bolig. 
I udsugningen kan du nøjes med at montere et filter, der kan holde dit anlæg fri for støv og snavs. Dette kan et Standardfilter. Ved at holde dit anlæg rent, sikrer du en længere levetid på det samtidig med, at du mindsker strømforbruget til anlægget.