Genvex filter

Hos Filterhuset finder du et stort udvalg af filtre til alle Genvex ventilationsanlæg. Genvex bliver ofte brugt som en betegnelse for et ventilationsanlæg, men Genvex er blot én af mange anlægsproducenter. Hvis dit ventilationsanlæg er fra en anden anlægsproducent, kan du finde det i Filter-finderen herunder.

Vores Genvex filtre er produceret i Danmark af danske Danfilter og lever fuldt op til Genvex' forskrifter. Med ISO 16890 standard, sikre vi at vores filtre lever op til de krav der er, tidligere kendt som EN 779 standard. Dette er din sikkerhed for, at vores filtre til Genvex er af højeste kvalitet og at filteret passer ind i dit Genvex anlæg. Vi sender nemlig direkte fra lageret, hvor vi også producerer filtrene.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilke Genvex filter skal jeg vælge?

Genvex bliver ofte brugt som betegnelse for et ventilationsanlæg, men Genvex er blot én af mange anlægsproducenter.
Du skal vælge et filter, der passer til din model og type anlæg. Som oftest vil du have en række valgmuligheder, der afhænger af dine ønsker til filtrering.

Et sæt med vores Standardfiltre er tilstrækkeligt, hvis du ønsker at holde dit anlæg fri for støv og snavs. Men vær opmærksom på, at dette filter ikke vil forbedre indeklimaet i din bolig. Ønsker du at forbedre indeklimaet, eller døjer du eller nogen i husstanden med pollenallergi, anbefaler vi dig at vælge et Pollenfilter Dette er et af vores finere filre, som vil forbedre din boligs indeklima og fjerne pollen fra den luft, der strømmer ind i boligen.

Jo finere et filter du vælger, jo mindre partikler filtreres fra og jo renere vil luften i hjemmet være. Det giver næsten sig selv. Vores fineste filter – vores SafeAir filter – er til dig, der ønsker det bedste indeklima. Dette filter er markedets fineste filter, der fjerner op til 63% af de skadelige partikler fra indeklimaet. Til sammenligning fjerner Standardfilteret kun op til 11%.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice.