Nilan filter

Hos Filterhuset finder du et stort udvalg af filtre til alle Nilan ventilationsanlæg. Nilan er en dansk anlægsproducent, der producerer energivenlige anlæg med varmepumper. Vores Nilan filtre er produceret her i huset og lever fuldt op til Nilans forskrifter. Nilan filtrene overholder ISO 16890 standard, tidligere EN 779 standard for filtre. Dette er din sikkerhed for, at vores filtre til Nilan er af højeste kvalitet, at filteret passer ind i dit Nilan anlæg og at du får en hurtig levering, da vi sender fra lageret, hvor vi også producerer filtrene. Hos Filterhuset leverer vi filtre til Nilan – så du er altid sikret, at dine Nilan filtre fra Filterhuset er magen til eller bedre end originalen.

Du finder de filtre, der passer til netop dit anlæg, når du har valgt modellen. 

Vær opmærksom på, at nogle af Nilans modeller har navne, der minder meget om hinanden, men flere af filtrene passer ikke til flere modeller. Derfor anbefaler vi altid, at du dobbelttjekker målene og navnet på netop din Nilan model, så du modtager de rigtige filtre i første omgang. Nilan har et bredt anlæg-sortiment og du finder filtre til alle Nilan modeller hos os.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Nilan eksperter

Hos Filterhuset har vi valgt at have et stort fokus på Nilan, da flere Nilan anlæg er blandt de mest udbredte i Danmark. Vores tekniske fageksperter har i flere år arbejdet tæt sammen med Nilan, og vi har længe leveret og produceret de filtre, som dit Nilan anlæg bliver leveret med. Det vil altså sige, at når du bestiller et Nilan filter hos Filterhuset, bestiller du et magen til eller bedre end det filter, du allerede har i dit anlæg.   

Vi har i Farum udviklet og produceret filtre til forskellige Nilan modeller, så vi altid kan sikre, at vores Nilan kunder får et kvalitets filter, der passer perfekt ind i den pågældende model.

Hos Filterhuset ønsker vi at være mere end den førende Nilan ekspert på markedet. Vi ønsker også at producere og udvikle filtre, der er grønne, så vi både passer på indeklimaet og miljøet. For os er det vigtigt, at du kan montere grønnere Nilan filtre, når du monterer et Filterhuset filter. Vil du læse mere om vores grønne profil? Så læs med her.

Nilan har flere anlægsmodeller til alle typer ventilation, men hos Filterhuset er vi blevet eksperter i alle Nilans boligventilationsanlæg. Husk at vores Kundeservice altid sidder klar, hvis du har spørgsmål om Nilan filtre, filterklasser og montering.