NrgiVent filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danske kvalitetsfiltre til dit NrgiVent anlæg. Vores filtre er udviklet og produceret i vores produktion i Farum efter NrgiVents forskrifter og mål. Dette er din sikkerhed for, at dit NrgiVent filter passer perfekt ind i dit anlæg. Du sikrer også, at dine filtre lever op til ISO 16890 standard (den tidligere EN 779 standard), og at filtrene altså er godkendt efter de internationale standarder. 

Med vores filtre kan du let og enkelt skifte dine filtre i dit NrgiVent anlæg selv, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket NrgiVent filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal montere i dit NrgiVent ventilationsanlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er stor forskel på de forskellige filteryper, og vi anbefaler altid, at du undersøger filtrene, inden du køber.

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit NrgiVent ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vælger du et af vores finere filtre som f.eks. Pollenfilteret vil det udover støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i dit anlæg.