Airmaster filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danskproducede kvalitetsfiltre til dit Airmaster ventilationsanlæg. Alle filtrene er produceret i henhold til Airmasters forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Du finder det filter, du skal bruge ved at vælge din anlægsmodel herunder. Vores Airmaster filtre er ISO 16890-godkendt og lever op til alle testkrav om filtre. Tidligere var det nævnt som EN 779 standard. Vores filtre er lette at udskifte, og du kan enten bestille dem hjem efter behov eller vælge at bestille flere filtersæt samtidig, så du har dem ved hånden, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Airmaster filter skal jeg vælge?

Hvilket Airmaster filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige for størstedelen af Airmasters anlægsmodeller, så du selv kan vælge filter efter dit behov. Find din Airmaster anlægsmodel og se hvilke filtre der er tilgængelige for dit anlæg.

Vores Standardfilter (grovfilter i filterklasse G4) sørge for, at dit Airmaster ventilationsanlæg holdes fri for synligt støv og snavs. Vores finere filtre (Pollenfilter og SafeAir filter) vil udover synligt støv og snavs også filtrere skadelige partikler fra og dermed holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler derfor altid, at du monterer et Pollenfilter eller et SafeAir filter på indsugningssiden i dit Airmaster anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at sætte et Standardfilter, da det blot skal hjælpe dig med at holde dit anlæg fri for støv og snavs fra den luft, der sendes ud af din bolig.