Vidensblog

Velkommen til Filterhusets vidensblog. Her kan du læse om forskellige vigtige emner inden for indeklima, luftforurening, miljø og helbred – og du kan gå på opdagelse i vores podcast-univers. Vælg det emne du vil læse om i fanerne herunder – så får du vist blogindlæggene sorteret efter emne.

Udover blogindlæggene har vi også udarbejdet et lidt større projekt omkring luftforureningen i Nordhavn i København, hvor vi har undersøgt luftkvaliteten og testet hvilken positiv påvirkning det har på indeklimaet, når der udskiftes filtre hyppigt, og der er valgt et finere filter ventilationsanlægget. Du kan læse mere om projektet her. 

Fandt du ikke, hvad du søgte efter her? Så har vi en FAQ-side, hvor du kan finde svar på spørgsmål, der er mere produktrelaterede. Bloggen er inddelt i nedenstående fem kategorier. Vælg den ønskede kategori eller scroll siden igennem.

FILTERHUSETS PODCAST om indeklima og filtrering
Podcast

FILTERHUSETS PODCAST om indeklima og filtrering

Podcast er et fantastisk format. Lyt med når Filterhusets ejer, Henrik, fortæller, forklarer og giver tips til, hvordan du får udnyttet dit ventilationsanlæg bedst muligt.

PodcastPODCAST: Dette skal du vide om dit Nilan-anlæg

PODCAST: Dette skal du vide om dit Nilan-anlæg

Lær hvordan du bruger dit ventilationsanlæg mest energi-rigtig. Lyt med i denne podcast-episode, der er produceret i samarbejde med Nybyggerpodcasten.

PodcastPODCAST: Sådan undgår du skadelige mikropartikler i dit hjem

PODCAST: Sådan undgår du skadelige mikropartikler i dit hjem

Vil du lære at forstå hvordan du optimerer luftkvaliteten i din bolig? Vi har i samarbejde med Nybyggerpodcasten.dk lavet et afsnit om netop dette.

PodcastPODCAST: Derfor skal du elske dit ventilationsanlæg

PODCAST: Derfor skal du elske dit ventilationsanlæg

Vil du lære at forstå vigtigheden i at have et velfungerende ventilationsanlæg? Vi har i samarbejde med Nybyggerpodcasten.dk lavet et afsnit om netop dette.