Optivex filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danskproducede kvalitetsfiltre til dit Optivex ventilationsanlæg. Alle filtrene er produceret i henhold til Optivex’ forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg.

Dine Optivex filtre er ISO 16890 standard certificeret (tidligere kendt som EN 779 standard), hvilket sikrer det bedste indeklima for dig og din familie.  

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig, og skifte filtre når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Optivex filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige til Optivex anlæg. Hvis den ønskede filtertype ikke er til dit anlæg, anbefaler vi at du tager kontakt til os, så vi kan se, om vi kan producere det til dig. 

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Optivex ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vores finere filtre som f.eks. et Pollenfilter vil udover støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et finfilter som Pollenfilteret på indsugningssiden i dit Optivex anlæg og et Standardfilter i udsugningssiden. På den måde holder du både anlægget fri for støv, så det holder sig kørende længere, og du får et rent og sundt indeklima i din bolig.