Danklima filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af filtre til Danklima. Vores Danklima filtre er produceret i Danmark i filtermateriale i højeste kvalitet og efterlever alle Danklima forskrifter. Med et af vores filtre fra Danklima, overholder det alle ISO 16890 standarder for korrekt testning af filtre. Tidligere var det kendt som EN 779 standard. 

Filtrene er produceret og udviklet, så de passer perfekt ind i netop din Danklima model, så du hurtigt og enkelt kan skifte dine filtre selv.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Danklima filter skal jeg vælge?

Hvilket Danklima filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. 

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Danklima ventilationsanlæg er fri for støv og snavs. Vores finere filter (Pollenfilter) vil udover støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og på den måde holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. Døjer du med lugtgener, kan du montere et Kombinationsfilter, der er produceret med aktivt kul, så det også fjerner uønskede lugtgener udefra fra din bolig.

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter på indsugningssiden i dit Danklima anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at indsætte et Standardfilter, da det blot skal holde anlægget fri for støv og snavs, så det holder længere.