Air Comforter filter

Vi har et komplet sortiment af filtre til Air Comforter. Alle vores filtre er danskproducerede i vores egen produktion i Farum, og vi sikrer, at vores filtre lever op til den gældende ISO 16890 standard, som tidligere var nævnt som EN 779 standard for filtre. Det er din garanti for, at når du køber Air Comforter filtre på Filterhuset.dk, så får du kvalitetsfiltre til dit anlæg.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Air Comforter filter skal jeg vælge?

Hvilket Air Comforter filter, du skal montere i dit anlæg, afhænger af dine krav og ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige til Air Comforter.

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit ventilationsanlæg er fri for støv og snavs, så det ikke går i stykker. Vælger du et finere filter (Pollenfilter) vil det også filtrere skadelige partikler fra og dermed holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter på indsugningssiden i dit Air Comforter anlæg. Du kan nøjes med et Standardfilter i udsugningssiden som blot skal hjælpe med at holde anlægget fri for støv, så det holder længere. Du kan med fordel købe et Pollenfilter-sæt. 

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice.