ENSY filter

Hos Filterhuset forhandler vi også ENSY filtre. Vores filtre er produceret i Danmark. Filterhusets ENSY filtre passer perfekt ind i dit anlæg uden behov for tilpasning eller ændringer. Filtrene er originale og sikrer det bedste indeklima i din bolig. ENSY filtre fra Filterhuset hører under ISO 16890 standard, så de overholder alle test for filter. Den nye standard har erstattet det tidligere standard, EN 799. 

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig og skifte, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilke ENSY filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal montere i dit ENSY anlæg afhænger af, hvad dine ønsker og krav er til indeklimaet i din bolig.

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter på indsugningssiden i dit ENSY anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at sætte et Standardfilter, da det blot skal holde anlægget fri for støv og snavs, så det holder sig kørende længere.

Gør du det, sikrer du dig, at du har det reneste indeklima, der er fri for skadelige partikelforurening fra udefrakommende kilder.