Geovent filter

Hos Filterhuset finder du filtre til forskellige Geovent modeller. Når du vælger din model, vil du se de filtre, der er tilgængelige til netop dette anlæg.

Vores Geovent filtre er produceret i Danmark i henhold til Geovents forskrifter. Det er din sikkerhed for, at dit Geovent filter passer perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Geovent filtre fra Filtershuet er cerficiferet ISO 16890 standard, tidligere kendt som EN 779 standard, som sikre at du har et godkendt filter. 

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilke Geovent filter skal jeg vælge?

Når du skal vælge filter til dit Geovent anlæg, afhænger dit valg af to ting: Hvilke filtre der er tilgængelige til dit anlæg, samt hvilke krav og ønsker du har til indeklimaet i din bolig. 

Jo finere et filter du monterer i dit anlæg jo bedre vil filtreringen af sundhedsskadelige stoffer være. 

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Geovent ventilationsanlæg er fri for støv og snavs, så det ikke går i stykker. Med andre ord skal du op i et finere filter for at forbedre indeklimaet. Her skal du vælge vores Pollenfilter (filterklasse F7) eller vores SafeAir filter (filterklasse F9), som vil filtere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Det er ikke muligt at få de finere filtre til alle modeller.