Ledige jobs

Gør karriere hos os

Her hos Filterhuset er vi i en rivende udvikling, og vi er altid på udkig efter dygtige folk til vores (Filter)hus. Vil du være en del af vores team, hører vi meget gerne fra dig.

Vi har en ambition om at være de bedste på markedet, og vi sætter hele tiden høje mål for os selv, som vi stræber efter at nå.

Hos os er medarbejderudvikling og trivsel i fokus, da vi er af den overbevisning, at vi når de bedste resultater, når vi fungerer og arbejder som ét team. Hos os er to dage sjældent ens – og det elsker vi.

Her kan du se vores ledige stillinger. Du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Hos Filterhuset får du

Relevant erhvervserfaring på CV samt udvikling

Mulighed for at præge samt planlægge eget arbejde

Søde kollegaer og sjove sociale arrangementer

Hvem er vi

Filterhuset er Danfilters webshop med online salg til private. Vi er specialister i luftfiltrering og en af Danmarks førende leverandører af filtre til boligventilation. Vi har vores egen fabrik i Farum, hvor vi udvikler, tester og producerer filtre. Vi ønsker at skabe mere bevidsthed omkring vigtigheden i at have et godt indeklima, og vi elsker at se og høre om den mærkbare forskel det gør for vores kunder og deres familier, når de skifter til et kvalitetsfilter i deres hjem.

Men vi er langt mere end bare end filterfabrik. Vi har høje ambitioner om at være de bedste, og vi sætter høje mål, som vi når. Vores hus består af kontor og lager med flere teams i hver. Du vil altså blive en del af et miljø, hvor dine hverdage ikke er ens, og hvor dine kollegaer kommer med forskellige baggrunde og har forskellige arbejdsopgaver. Hos Filterhuset er vi glade for forskelligheden blandt vores medarbejdere – det skaber et unikt miljø og sammenhold.

Hos Filterhuset bidrager alle til den gode stemning og tone. Vi elsker at være sociale sammen, og vi holder ofte arrangementer uden for arbejdstid. Vi har også et træningscenter, som bliver flittigt brugt efter fyraften af medarbejdere fra alle teams. Vi har desuden en årlig firmarejse, hvor teamwork og samarbejde er i fokus – skal du med på næste tur?

Du kan læse mere om os her.

Vil du være en del af teamet?

Hos Filterhuset er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du vil være en del af vores team. Vi rekrutterer primært via Jobindex.dk, men du vil altid kunne finde link til aktuelle jobopslag her.

Vi tilbyder også praktik- og elevpladser. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på info@filterhuset.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send ansøgning