Danfoss filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danskproducede kvalitetsfiltre til dit Danfoss ventilationsanlæg. Alle vores filtre er produceret i henhold til Danfoss’ forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Danfoss filtre er ISO 16890 certificeret, tidligere godkendt under EN 799 standarden. 

Vores filtre er desuden lette at udskifte, og du kan enten bestille dem hjem løbende efter behov eller bestille flere filtersæt samtidig, så du kan skifte dine filtre med det samme, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Danfoss filter skal jeg vælge?

Hvilket Danfoss filter du skal montere i dit anlæg afhænger af dine krav og dine ønsker til indeklimaet i din bolig. Der er flere filtertyper tilhængelige for størstedelen af Danfoss' anlægsmodeller, og alle filtre vil være skræddersyet til at passe ind i den pågældende model.

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil holde dit Danfoss ventilationsanlæg fri for støv og snavs, men ikke gøre noget større for dit indeklima. Vælger du derimod et af vores finere filtre (Pollenfilter eller SafeAir filter), vil de også filtrere de bittesmå skadelige partikler fra luften, der kommer ind i din bolig, og derved holde dit indeklima rent og sundt til glæde for både dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et Pollenfilter eller et SafeAir filter på indsugningssiden i dit Danfoss anlæg. På udsugningssiden kan du nøjes med at indsætte et Standardfilter, da formålet med filteret på udsugningssiden blot er at holde dit anlæg fri for støv og snavs, så det holder længere.