Titon filter

Hos Filterhuset finder du et komplet udvalg af danskproducede kvalitetsfiltre til dit Titon ventilationsanlæg. Alle vores filtre er produceret i henhold til Titons forskrifter og passer derfor perfekt ind i dit ventilationsanlæg. Titon filtre er ISO 16890 certificeret, tidligere godkendt under EN 799 standarden. 

Vores filtre er desuden lette at udskifte, og du kan enten bestille dem hjem løbende efter behov eller bestille flere filtre samtidig, så du kan skifte dine filtre med det samme, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Titon filter skal jeg vælge?

Til Titon ventilationsanlæg findes kun Standardfiltre. Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4, som vil holde dit Titon anlæg fri for støv og snavs.