Swegon filter

Her hos Filterhuset finder du filtre til Swegon ventilationsanlæg. Vores filtre er udviklet og produceret i Danmark efter Swegons forskrifer og mål, hvilket er din sikkerhed for, at dine filtre altid vil passe perfekt ind i dit anlæg. Du kan let og enkelt skifte dine filtre selv, når behovet opstår. Vælg din model nedenfor og se de filtre, du kan få til dit anlæg.

Filterhusets filtre fra Swegon er ISO 16890-godkendt og er tilpasset så de overholder alle test. Tidligere betegnet som EN 779 standard. 

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Swegon filterskift

Du vælger det filter i dit anlæg, som der er tilgængelig for dit Swegon anlæg. Der er som udgangspunkt forskel på de forskellige filtertyper, og det er derfor forskelligt, hvornår du skal skifte dem. 

Har du monteret et Pollenfilter, bør du skifte dit filter ca. hver 6. måned. Har du derimod vores Standardfilter monteret, bør du skifte hver 3. måned. Husk løbende at tjekke dit filter og anlæg.