Pluggit filter

Her finder du vores udvalg af Pluggit filtre. Hos Filterhuset arbejder vi dagligt på at give vores kunder et sundt og rent indeklima. Vi kan derfor sikre dig, at vores filtre er af højeste kvalitet. Filtrene er udviklet ud fra Pluggits specifikationer, hvilket er din sikkerhed for, at du altid får den helt rette tilpasning til dit anlæg.

Pluggit filtre fra Filterhuset går under ISO 16890 standard, som sikrer kvaliteten for dit næste filter. Tidligere kendt som EN 779 standard.

Vores filtre er lette at udskifte og kan bestilles hjem efter behov, eller du kan bestille flere filtersæt samtidig og skifte, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Pluggit filter skal jeg vælge?

Valget af filter i dit ventilationsanlæg afhænger af dit behov og dine personlige krav til dit indeklima. Vi udvikler og producerer selv vores ventilationsfiltre, og vi har derfor mulighed for at producere nogle bestemte filtertyper i næsten alle mål. 

Som udgangspunkt har du altid mulighed for at købe et Standardfilter til dit ventilationsanlæg, hvilket også er det filter, dit anlæg som oftest bliver leveret med. Vi har dog også valgt at udvikle nogle finere filtertyper, som sikrer dig et sundere og renere indeklima i din bolig. 

Vi anbefaler, at du vælger at indsætte et finfilter i indsugningssiden af dit anlæg, da det er her luften bliver filtreret, inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen kan du nøjes med at montere et Standardfilter, da det blot skal kunne holde anlægget fri for støv og snavs. 

Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har svært ved at finde den rigtige filtertype. Vi kan nemlig som udgangspunkt producere det til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.