Scanvent filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af danske kvalitetsfiltre til dit Scanvent ventilationsanlæg. Vores filtre er udviklet og produceret i Farum efter Scanvents forskrifter og størrelser. Dette er din sikkerhed for, at du altid modtager et filter i høj kvalitet, der passer ind i dit anlæg, når du handler hos Filterhuset. 

Dit næste Scanvent filter er ISO 16890 certificeret, som sikrer, at du har det bedste filter fra Filterhuset. Tidligere hed standarden EN 779. 

Du kan let og enkelt skifte Scanvent filtrene i dit anlæg, når behovet opstår.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Scanvent filter skal jeg vælge?

Hvilket filter, du monterer i dit Scanvent anlæg, er helt op til dig. Som udgangspunkt bør du altid vælge filter ud fra boligens omgivelser og dine krav til indeklimaet i boligen. 

Der er stor forskel på de forskellige filtertyper. Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Scanvent ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vores finere filtre som f.eks. Pollenfilteret vil udover støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler, at du monterer et finere filter i dit anlæg.