Bliv praktikant hos os

Er du vores nye praktikant

Vi leder løbende efter dygtige talenter, der har lyst til at blive en del af et engageret og dynamisk team. Har du lyst til at få en praktikplads i et dynamisk team, hvor du kan arbejde med grafik, webudvikling, mailkampagner og meget mere? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi er hele tiden i gang med store projekter og vi kan derfor godt bruge nogle kloge og kreative hoveder, der har lyst til at løfte opgaven sammen med os! Vi tilbyder dig muligheden for en masse spændende opgaver, hvor du har rig mulighed for at præge dine arbejdsopgaver. Du har gennem hele forløbet en hoved kontaktperson, som altid står klar til at hjælpe dig, så du får et praktikforløb der lever op til dine forventninger.

Hvem er vi

Filterhuset er en af Danmarks førende leverandører af filtre til boligventilation. Filterhuset er Danfilters webshop med online salg til private og vi er specialister i luftfiltrering. Vi har vores egen fabrik i Farum, hvor vi udvikler og producerer filtre.
Vi har høje ambitioner om at være de bedste, vi sætter høje mål og vi når dem. Hos os er udvikling vigtigt og vi trives med en hverdag hvor alle dage ikke er ens.

Vi er et blandet team, hvor alle bidrager til en god stemning og sociale arrangementer. Der bliver lagt stor vægt på at der skal være plads til alle og at vi alle trives ved at gå på arbejde. Marketing er højt prioriteret i vores strategi og organisation, så du kommer til at blive en del af en afdeling i rivende udvikling. Afdelingen består af to erfarne medarbejdere, der kommer til at hjælpe og støtte dig gennem praktikperioden.

Om dig

Du har f.eks. en baggrund indenfor marketing og den kreative verden, og så du ved hvordan du rammer den rigtige målgruppe med det helt rigtige budskab – om det så er i en video eller en mailkampagne. Du kan finde den gode historie og fortælle den på en spændende og fængende måde.

Du kan også have en passion for E-commerce og for at drive en succesfuld webshop. Med konverteringer i fokus optimerer og forbedrer vi sitet. Har du arbejdet i Shopify før er det en fordel, men ikke et krav.

Hvordan er det at være i praktik ved Danfilter?

Julie, Praktik i Marketing

”Det har været et meget lærerigt, spændende og sjovt forløb. Fra start af var der meget fokus på, hvad jeg gerne vil have ud af min praktik, og jeg fik meget medbestemmelse over mine opgaver. Det har resulteret i, at jeg har prøvet meget forskelligt af, og at jeg er blevet klogere på mange områder, jeg ikke havde forventet fra start”.

”Jeg har brugt meget af den teoretiske viden jeg har fra mit studie, og det har været sjovt at lære hvordan teori bliver til praksis. For mig har det været super spændende at se udviklingen fra tanken om et projekt til et færdigproduceret produkt, der skal bruges på forskellige platforme og formidles ud til virksomhedens kunder.”

Jeg har udviklet mig her - Marketing, Design & Webudvikling-

Julie Jensen, studentermedhjælper

Annebeth, Praktik som civilingeniør

”Jeg har lært utrolig meget om mig selv og mine kompetencer, mens jeg har været i praktik i Danfilter. Jeg har været med til at udvælge hvilke arbejdsopgaver, jeg har skulle tage hånd om, og det har givet mig mere selvtillid og erfaring med en langt bredere pallette af emner, end jeg havde forventet. Vi lagde i fællesskab en plan for forløbet, inden jeg begyndte, men selve praktikforløbet bød på mange flere nuancer og facetter, og forløbet endte med at tage en hel anden form end tiltænkt. Dette skete i forlængelse af, at nye udfordringer opstod og andre forsvandt, hvilket var med til at forme forløbet ud fra hvilke opgaver, der i øjeblikket var mest relevante, både for Danfilter, men også for mig og mit studie.

I mit praktikforløb hos Danfilter har jeg haft et stort ansvar og har blandt andet haft kontakt med mange af Danfilters leverandører. Vi har i samarbejde fået etableret muligheden for at optimere nogle af de halvfabrikata som Danfilter anvender i produktionen af filtre og dertil har vi lagt en plan for, hvordan Danfilter stiller større bæredygtighedskrav til deres leverandører og sig selv.”

- Annebeth Colic Landsvig, praktikant

Blandt finalisterne til årets praktikplads 2020

Hos Danfilter er vi rigtig stolte over at vi i 2020 var blandt finalisterne som Årets praktikplads på Cphbusiness. Vil du vide mere om konkurrencen, og de andre finalister kan du læse mere her hos Cphbusiness.

Har du sendt os en ansøgning?

Send ansøgning

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning, også selvom din uddannelse ikke indeholder de klassiske marketingområder. Så længe at du igennem sin uddannelse, har noget du kan byde ind med hos os.