LinkNordic filter

Hos Filterhuset finder du et bredt udvalg af filtre til LinkNordic ventilationsanlæg. Vores filtre er produceret i Danmark af danske Danfilter, som vi er en del af. Filtrene er produceret efter LinkNordics forskrifter og passer derfor altid i størrelsen til dit anlæg.

Filterhuset følger ISO 16890 standarden og sikre at dine filtre opfylder krav og test - tidligere kendt som EN 779 standard.

Dine LinkNordic filtre er desuden lette at udskifte selv, når behovet opstår. 

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket LinkNordic filter skal jeg vælge?

Hvilket filter, du vælger at montere i dit LinkNordic anlæg, er helt op til dig og dine krav og ønsker. Når du vælger filtertype bør du have omgivelserne og ønsket for dit indeklima for øje. 

Et Standardfilter er et grovfilter, der vil hjælpe med at holde dit anlæg fri for støv og snavs. Dette vil kun opfylde minimumskravet for dit anlæg og er derfor ofte dét filter, som bliver monteret fra producentens side af.

Et finere filter som f.eks. vores Pollenfilter vil udover at fjerne støv og snavs også hjælpe med at holde dit indeklima rent og sundt. Vælger du at indsætte et finere LinkNordic filter, vil du altså filtrere de skadelige partikler fra og hermed skabe et sundere indeklima for dig og din familie.