Stiebel-Eltron filter

Hos Filterhuset finder du danske kvalitetsfiltre til dit Stiebel-Eltron anlæg. Vores filtre er udviklet og produceret i vores egen produktion i Danmark og er lette at udskifte selv, når behovet opstår.

Stiebel-Eltron filtre fra Filterhuset er ISO 16890-godkendt og sikrer dig dermed den bedste kvalitet for dine filtre og dit indeklima. Standarden er tidligere kendt som EN 799 standard.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket Stiebel-Eltron filter skal jeg vælge?

Hvilket Stiebel-Eltron filter du bør montere i dit anlæg afhænger af dine ønsker og krav til indeklimaet i din bolig. Der er stor forskel på de forskellige filterklasser, og det kan derfor være fornuftigt at sætte sig lidt ind i mulighederne, inden du vælger dit filter.

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det vil sørge for, at dit Stiebel-Eltron ventilationsanlæg holdes fri for støv og snavs. Vælger du et af vores finere filtre som f.eks. Pollenfilteret vil det udover at fjerne støv og snavs også filtrere de skadelige partikler fra og holde dit indeklima rent og sundt for dig og din familie. 

Vi anbefaler altid, at du monterer et finere filter i dit Stiebel-Eltron, så du sikrer et sundt indeklima for dig og din familie.