Velkommen til fremtidens grønne filtre

Vi har opgraderet vores produktion med en helt ny maskine, der har gjort det muligt for os at producere vores filtre uden den sorte plastramme, som du kender.

Det er der en masse fordele ved. Blandt andet betyder det, at:

 • Du får omkring 200% mere filtermateriale i dit filter, så filterets levetid forlænges.
 • Du er med til, at vi tilsammen sparer 30 tons plast i 2021 alene ved at plastrammen fjernes.
 • Du får et filter med meget mindre kemi i. Vi har fjernet 50% af limen i filtrene.
 • Du får desuden et filter produceret på grøn energi – vi har nemlig fået installeret solceller på vores tag, der dækker virksomhedens strømbehov.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Vil dit filter komme til at se anderledes ud?

Det afhænger af to ting:

 1. Hvilken filtertype du plejer at købe af os.
  Plejer dit filter at have en sort plastramme, vil du fremover kunne opleve, at du har fået et af vores nye filtre, som nu produceres uden plastrammen.

 2. Hvilket anlæg du har i din bolig.
  Det tager tid at omlægge vores produktion til den nye grønnere produktion. Vi starter ud med at skifte filtrene ud på de mest populære anlæg, og så vil vi løbende udskifte filtrene til de forskellige anlæg. Find dit filter herover – så vil du på billederne kunne se, om det er blevet udskiftet med et af de nye filtre endnu.

  Er du tvivl om hvilket filter du skal bruge, eller har du andre spørgsmål til vores nye filtre, så er du velkommen til kontakte Filterhusets kundeservice.

Video

Så meget bedre er de nye grønne filtre

Det nye design har desuden gjort det muligt for os at reducere mængden af lim i filtrene med 50 procent – og så forventer vi en samlet plastik-besparelse på 30 tons i 2021 alene ved at plastikrammen bliver fjernet.

Henrik Friis, CEO i Danfilter og Filterhuset

Sådan er de nye grønne filtre forbedret

"Indkøbet af en ny maskine til vores produktion, har muliggjort det for os at producere vores filtre, uden den plastramme, som tidligere har været en nødvendighed for at holde sammen på filtermediet. I stedet lukkes filtrene nu af med ekstra filtermedie, så produktet beholder sin anvendelighed og funktionalitet som før men med op mod 200 procent mere filtermateriale tilføjet. Filterets levetiden forlænges dermed også.

Det nye design har desuden gjort det muligt for os at reducere mængden af lim i filtrene med 50 procent – og så forventer vi en samlet plastik-besparelse på 30 tons i 2021 alene ved at plastikrammen bliver fjernet.

Denne nye grønnere produktion vil give dig meget mere filter for pengene samtidig med at vi sparer en masse unødvendig plastik væk. Vi synes selv, at det er en ren win-win situation."

- Henrik Friis, CEO