Special filtre

Hos Filterhuset kan du også få produceret dine egne filtre efter specialmål. Dette er muligt, fordi vi har vores egen produktion, hvor vi kan producere filtre til alle anlæg i alle mål. Herunder i den blå bjælke, kan du søge nogle af de special filtre, som vi har produceret frem, og som måske kan passe i dit ventilationsanlæg.

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Hvilket filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du bør montere i dit anlæg afhænger af, hvilke filtre der er tilgængelige/mulige for lige netop dit anlæg. Der er stor forskel på filtertyper, og det kan være en god idé at sætte sig ind i typerne, inden du vælger filter. 

Som udgangspunkt anbefaler vi altid, at du monterer et finere filter i dit anlæg. Dette kan f.eks. være vores Pollenfilter eller vores SafeAir filter. Disse finfiltre vil hjælpe dig med at fjerne partikelforurening fra luften, der strømmer igennem dit ventilationsanlæg, så du får et sundt og rent indeklima.