Nybyg og renovering

Skal du til at have et nyt hus? Eller måske renovere dit hus? Så er det vigtigt at tænke over din ventilation i hjemmet, så du sikrer dig et godt indeklima! Find filtre til dit ventilationslæg her hos Filterhuset.

Hvis du skal til at have eller måske bygge et nyt hus, er det en god idé at tænke over ventilationen og indeklimaet lige fra start. De nye lavenergihuse er tætte, og denne tæthed kan føre til et dårligt indeklima, hvis ikke der tænkes en ventilationsløsning med i projekteringen.

Lad Filterhuset hjælpe dig med at få et sikkert indeklima. Vi kan udvikle filtre i den kvalitet du ønsker til næsten alle ventilationsanlæg

Find dit filter her

Vejen til det rette filter


Følg denne guide for at finde dit filter.

1. ANLÆG

For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.

2. ANLÆGSMODEL

Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.
Klik nu på knappen "Søg", og du får nu vist de forskellige filtre, der passer til dit anlæg.

3. FILTERTYPE

Du skal nu beslutte dig for, hvilke filtre du vil have i dit anlæg. Du kan læse mere om de forskellige filtertyper her.

Find lynhurtigt de filtre, der passer til dit anlæg

Er du i tvivl? Søg dit filter frem på mål her

Video

Bliv introduceret til Filterhuset på 30 sekunder

Podcast

Vi har været med i Nybyggerpodcasten

Har du spørgsmål? Vi har været med i denne informationsrige podcast som faktisk er utrolig interessant at lytte til. Det svarer helt sikkert på mange af dine spørgsmål samtidig med at du får en masse viden om dit ventilationsanlæg, som du (sikkert) ikke vidste i forvejen. Hør afstnittene nedenfor, eller besøg nybyggerpodcasten.dk.

 
 

Sådan gør du...

Du skal starte med at finde det ventilationsanlæg der passer lige til dine behov.

Når du har fået ventilationsanlægget installeret, er det vigtigt at du også får indsat et filter. Her hos Filterhuset kan du se hvilke filtre vi kan tilbyde til dit anlæg. Hvis ikke vi har hvad du ønsker, kan du altid kontakte os, så vi sammen kan komme frem til en god løsning. 

Hos Filterhuset sørger vi altid for at producere filtre i den bedste kvalitet. Vores filtre bliver produceret på vores egen fabrik i Farum. 

Læs mere her om de forskellige filtertyper

Vi er klar til at hjælpe!

Hvis der er noget du mangler hjælp til, sidder vores erfarne filterkonsulenter klar til at hjælpe dig.
Du kan altid sende os en mail med beskrivelse af dit problem eller spørgsmål. Vi tilstræber at besvare alle henvendelser inden for 1-2 arbejdsdage.

E-mail: info@filterhuset.dk
Tlf: +45 6913 2266